Om TAKOM

Personvernerklæring

Personvernerklæringen viser

Hvem er vi

Ressursen leveres av Statped.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene (der innbygd innhold kommer fra) kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vimeo

Nettressursen benytter video fra vimeo.com. Les om hvordan Vimeo håndterer personvern under:
Vimeo Privacy Policy
Vimeo Cookie Policy

Webstatistikk

Vi samler inn enkel webstatistikk med bruk av verktøyet plausible.io. Dette gjør vi for å kunne rapportere og analysere bruken av våre læremidler. Dette gjør vi helt uten bruk av informasjonskapsler, innsamling av persondata, eller personlig identifiserbar informasjon. Les om databehandlingen hos vårt statistikkverktøy Plausible.io

Innlogging

For å kunne vite om du er innlogget i systemet settes det en cookie som forteller nettsiden hvilke tilganger du skal ha. Dette brukes kun for å vise ditt innhold, og Statped bruker ikke denne dataen til noe annet.

Kontakt:

Har du tilbakemeldinger om personvern, send oss e-post:llres@statped.no